Privacy Policy

The protection of your personal data is important to us!

With this policy "STELIOS KARAMFILLIDIS WEB HOSTING SERVICES S.R.L." (hereinafter the "Company" or "we" or "our"), located in Romania, Timişoara Municipality, Cl. Circumvalatiunii, no. 43, entrance C, apartment 1, Timișoara County, determines and discloses the conditions under which, acting as the "Data Controller" as defined by law, it collects, stores, uses and generally processes your personal data, which it collects when you visit, register or use the Company's websites (the "Sites") and mobile applications (the "Applications") and when you interact with its physical stores.

This Privacy Policy also describes how we use, share and protect your personal data, the choices you have regarding your personal data, and how you can contact us. This Privacy Policy complies with the terms under European Regulation 679/2016 and any other relevant applicable legislation.

If you have any questions regarding this Privacy Policy, as well as any issue related to the processing of your Data and the exercise of your rights, you can contact us by email at info@discoverhalkidiki.com

1. A few words about the Company's Websites The site discoverhalkidiki.com is the Company's website, where the Company's online shop for the presentation and sale of products and services of the Company is located.

In addition, through the websites and applications of "STELIOS KARAMFILLIDIS WEB HOSTING SERVICES S.R.L." you can access a range of services provided by the Company, such as:

The complete tourist and commercial guide (discoverhalkidiki.com).

2. What is Personal Data?

The term "personal data" refers to information of natural persons, such as name, postal address, e-mail address, contact telephone number, etc., which identifies or can identify you, hereinafter referred to as "Personal Data or Data"

3. What is the Processing of Personal Data?

Any operation or set of operations performed, with or without the use of automated means, on personal data or on sets of personal data, such as collection, recording, organisation, structuring, storage, adaptation or alteration, retrieval, consultation, use, disclosure by transmission, dissemination or any other form of making available, association or combination, restriction, erasure or destruction.

4. Is the provision of your Personal Data mandatory?

The provision of the Data to the Company may be necessary to achieve the purposes specified in this Privacy Policy or may be optional.

The mandatory or optional nature of the provision of Data is indicated by an asterisk (*) next to Personal Data of a mandatory nature.

If you refuse to provide the data marked as mandatory on the Sites, it will be impossible to achieve the main purpose for which the Data is collected and may, for example, make it impossible for the Company to fulfil the sales contract or provide the other services available on the Sites.

The provision of additional Data to the Company, in addition to those marked as mandatory, is optional and does not entail any consequences in relation to the main purposes of Data collection, since their provision serves exclusively to optimise the quality of the services provided by us.

5. What Personal Data do we collect from you?

We take care to collect only the strictly necessary Personal Data that is appropriate and clear for the purpose for which it is intended. This Data includes the following:

a. Data that you provide to us when you register and create a user account on the Company's Sites or applications, via the internet or your mobile phone, or through your personal contact with our stores or our vendors, and specifically data such as your email address (e-mail)* and password/login password (as required) and name, surname, postal address, telephone number (as optional):

b. Data and information that you provide us through the transactions between us (purchases, orders, etc.) and communication between us (through our physical stores, our online store, our sellers, telephone, e-mail or through any other way/medium).

τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω οποιουδήποτε άλλου τρόπου/ μέσου).

c. Data relating to the method of payment for the transactions you make with us.

d. Data that you provide to us when you subscribe to our newsletter.

e. Data about the products and services that you preferably choose usually, in order to recommend products or services of your interest and to further improve your shopping experience with us. Of course, you always have the option not to share such data with us.

f. Traffic data of our website.

g. Information collected from the use of cookies in your browser. Learn more about how we use cookies here.

h. To provide the best possible website experience, we collect technical information about your internet connection and browser, as well as the country and phone code where your computer is located, the web pages that appear during your visit, the ads you click on and any search terms you used.

i. Your social media username, if you interact with us through these channels to help us respond to your comments or questions

j. Educational information, such as education, skills, language skills, work experience (only if you are responding to a job advertisement).

6. How do we use your Personal Data? (Cookies Policy)

Where applicable, we use your Data:

- To complete orders for products and services: The Company processes your Data in order to fulfil its contractual relationship, to process the order for products and/or services, to provide customer service, to comply with legal obligations, to oppose, raise or exercise legal claims. If we do not collect your Data when you complete the order (through our physical stores, face-to-face or telephone service from our sales staff or through our online store, we will not be able to process your order and comply with our legal obligations. Please note that it may be necessary to transfer your Data to third parties in order to deliver the product or service you have ordered (For information on how we make personal data available to third parties, see conditions 9, 10, 11 and 12 below).

(For information on how we make personal data available to third parties, see conditions 9, 10, 11 and 12 below).

In addition, we may retain your Data for a reasonable period of time in order to fulfil our contractual obligations, for example product returns, as required by relevant legislation.

- To create a User Account: The Company processes your Data in order to provide you with account functions and to facilitate the purchase of products and/or services.

- For Contact: The Company uses your Data to respond to your requests/queries, refund requests and/or any complaints. The information you share with us enables us to manage your requests and respond to you in the best possible way. We may also keep a record of your queries/requests to us so that we can better respond to any future communication. We do this based on our contractual obligations to you, our legal obligations and our legitimate interests to provide you with the best possible service and to be able to improve our services based on your personal experience.

- To send newsletter / offers: With your consent, we will use your Personal Data, preferences and transaction details to inform you via email, internet, telephone and/or social media about relevant products and services, including personalised/personalised offers etc. Of course you have the possibility to withdraw this consent at any time.

- Depending on your browsing, you may receive, having previously given your consent, notifications of our offers, news, your wish list and your shopping cart. Of course you have the possibility to withdraw this consent at any time.

- To participate in a loyalty program: The Company may process your Data for the purposes of your participation in a loyalty program, i.e. both the processing of your membership application and the accumulation and redemption of points and the enjoyment of customer benefits in general, as detailed in the terms of participation of the loyalty program. This enables us to offer you personalised offers that are of interest to you. Of course, you can choose whether to take advantage of them.

- To Develop and Improve the products and services we provide to you. This is done in our legitimate business interests.

- Because we want to offer you offers and proposals that are more relevant to your interests and needs.

- To ensure that you are always shown the most interesting content on our Sites or in our applications, we will use the Data you have provided to us by giving us your consent to receive application notifications or - for our Sites - your consent to place cookies on your device. For example, we may display a list of products you have recently looked at or offer you recommendations based on your shopping history and any other Data you have shared with us.

For example, we may display a list of products you have recently looked at or offer you recommendations based on your shopping history and any other Data you have shared with us.

- To send you survey and evaluation requests so that we can improve our services. These messages will not include promotional content and will not require prior consent when sent by email or text message (SMS). We have a legitimate interest in doing so as this helps our products or services to be more relevant to you. Of course, you are free to opt-out of receiving these requests from us at any time by updating your preferences on your online account

- To protect your account from fraud and other illegal activities: This includes using your Data to maintain, update and protect your account. We also monitor your browsing activity with us to identify and quickly resolve any problems and to protect the integrity of our website. All of the above is part of our legitimate interest. For example, we check your password when you log in and use automated IP address tracking to detect possible false logins from unexpected sites.

- To process payments and prevent fraudulent transactions: We do this based on our legitimate business interests and it also helps protect our customers from fraud.

- To comply with our contractual obligations to you, or pursuant to statutory provisions or to enforce court orders.

- To send you communications required by law or necessary to inform you of changes to the services we provide to you. For example, updates to these privacy notices, product recall notices and legally required information about your orders. These service messages will not include promotional content and will not require prior consent when sent by email or text message (SMS). If we do not use your personal data for these purposes, we cannot comply with our legal obligations.

Finally, we inform you that the processing of your Data is carried out either by the Company's specially authorized personnel, or through computer systems and electronic devices by the Company and exceptionally by third parties, who, having been contractually bound to confidentiality and protection of your Data, carry out tasks necessary to achieve the purposes strictly related to the use of our Sites, its services and the sale of products through our Sites. You will find information on this below in terms 9 and 10 "Who are the recipients of your Data? How your Data is shared".

7. Ποια είναι η νόμιμη βάση επεξεργασίας των Δεδομένων σας από την Εταιρία;

· η νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων που καθορίζει διάφορους λόγους για τους οποίους μια εταιρία μπορεί να συλλέξει και να επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα, μεταξύ των οποίων και τους όρους της συμβατικής μας σχέσης

· η συγκατάθεσή σας, όπου απαιτείται. Για παράδειγμα όταν επιλέγετε να λαμβάνετε newsletter. Κατά τη συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων, θα σας ενημερώνουμε πάντα ποια δεδομένα είναι απαραίτητα σε σχέση με μια συγκεκριμένη υπηρεσία.

· τις υποχρεώσεις της Εταιρίας που πηγάζουν από τον νόμο (π.χ. φορολογική νομοθεσία, νομοθεσία για το ηλεκτρονικό εμπόριο κ.ά.)

· το έννομο συμφέρον της Εταιρίας μας. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, συλλέγουμε τα Δεδομένα σας με τρόπο που εύλογα αναμένεται ως μέρος της λειτουργίας της επιχείρησής μας και που δεν επηρεάζει ουσιαστικά τα δικαιώματά σας, την ελευθερία ή τα συμφέροντά σας.

8. Ποιοι είναι οι αποδέκτες των Δεδομένων σας ;

Πρόσβαση στα Δεδομένα σας έχει το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Εταιρίας, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας και οι συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις ή τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών, οι οποίες επεξεργάζονται τα Δεδομένα σας ως Εκτελούντες την Επεξεργασία για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις εντολές μας.

9. Πώς κοινοποιούνται τα Δεδομένα σας;

Κοινοποίηση Δεδομένων από την Εταιρία μας

Η Εταιρία κάνει κοινή χρήση των Δεδομένων σας με:

· Τρίτους παρόχους υπηρεσιών που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της Εταιρίας, για παράδειγμα (ενδεικτικά αναφέρονται) για την επεξεργασία πιστωτικών καρτών και πληρωμών, μεταφορές και παραδόσεις, φιλοξενία, διαχείριση και συντήρηση των δεδομένων μας, διανομή email, έρευνα και ανάλυση, διαχείριση προωθητικών ενεργειών, καθώς και διαχείριση ορισμένων υπηρεσιών και στοιχείων. Όταν χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών συνάπτουμε συμφωνίες που τους υποχρεώνουν να εφαρμόζουν κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

· Άλλους τρίτους φορείς, στον βαθμό που απαιτείται για τους εξής σκοπούς: (i) συμμόρφωση μετά από αίτημα οργάνου της Ελληνικής Πολιτείας, δικαστική απόφαση ή ισχύοντα νόμο, (ii) αποτροπή παράνομων χρήσεων των Δικτυακών Τόπων και Εφαρμογών μας ή παραβιάσεων των Όρων Χρήσης των Δικτυακών Τόπων και Εφαρμογών μας και των πολιτικών μας, (iii) δική μας προστασία από αξιώσεις τρίτων, και (iv) συμβολή στην αποτροπή ή έρευνα περιπτώσεων απάτης (π.χ. παραχάραξη).

· άλλους τρίτους στους οποίους εσείς οι ίδιοι έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας.

Κοινοποίηση Δεδομένων από εσάς

· Όταν χρησιμοποιείτε πληροφορίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσής σας στους Δικτυακούς Τόπους ή Εφαρμογές μας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δημόσιο προφίλ το οποίο να περιλαμβάνει πληροφορίες όπως όνομα χρήστη, εικόνα προφίλ και πόλη. Μπορείτε επίσης να κάνετε κοινή χρήση περιεχομένου με τους φίλους σας ή το ευρύ κοινό, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για την αλληλεπίδρασή σας με την Εταιρία. Σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία που σας παρέχουμε για τη διαχείριση της κοινής χρήσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Εταιρίας με σκοπό τον έλεγχο των πληροφοριών που καθιστάτε διαθέσιμες μέσω των στοιχείων μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Εταιρίας.

10. Ποια η πολιτική που εφαρμόζουμε με τους τρίτους Εκτελούντες την Επεξεργασία των Δεδομένων σας σύμφωνα με τα ανωτέρω:

· Παρέχουμε μόνο τις πληροφορίες που χρειάζονται για την εκτέλεση των συγκεκριμένων υπηρεσιών τους.

· Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα Δεδομένα σας μόνο για τους ακριβείς σκοπούς που καθορίζουμε στη σύμβασή μας μαζί τους.

· Συνεργαζόμαστε στενά μαζί τους για να διασφαλίσουμε ότι το απόρρητό σας είναι σεβαστό και προστατεύεται ανά πάσα στιγμή.

· Αν σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες τους, οποιαδήποτε από τα δεδομένα που κατέχουν θα διαγραφούν ή θα καταστούν ανώνυμα.

Για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας ως πελάτη στους Δικτυακούς μας Τόπους και Εφαρμογές, χρησιμοποιούμε τις ακόλουθες εταιρίες, οι οποίες θα επεξεργαστούν τα Προσωπικά σας Δεδομένα ως μέρος των συμβάσεών τους μαζί μας:

· Facebook · Google · Instagram · Twitter · ACS · Hotjar

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κοινοποίηση των Δεδομένων σας σε τρίτους παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@discoverhalkidiki.com

11. Πώς εξασφαλίζουμε ότι οι Εκτελούντες την Επεξεργασία σέβονται τα Δεδομένα σας;

Οι Εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί συμβατικά με την Εταιρία:

· να τηρούν εχεμύθεια,

· να μη στέλνουν σε τρίτους Δεδομένα σας χωρίς την άδεια της Εταιρίας,

· να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα ασφάλειας,

· να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Κανονισμό 979/2016/ΕΕ (άλλως GDPR).

12. Μεταφορά Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε (ή επεξεργαζόμαστε) στο πλαίσιο των Δικτυακών Τόπων και Εφαρμογών μας θα αποθηκεύονται εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ωστόσο, μερικοί από τους παραλήπτες των Δεδομένων με τους οποίους η Εταιρία μοιράζεται τα Προσωπικά Δεδομένα σας μπορεί να βρίσκονται σε άλλες χώρες εκτός από αυτήν στην οποία πραγματοποιήθηκε η αρχική συλλογή των Προσωπικών Δεδομένων σας. Η νομοθεσία στις εν λόγω χώρες μπορεί να μην παρέχει το ίδιο επίπεδο προστασίας δεδομένων σε σύγκριση με τη χώρα που παρείχε αρχικά τα Προσωπικά Δεδομένα σας. Εντούτοις, όταν μεταφέρουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας σε παραλήπτες σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα Προσωπικά δεδομένα σας όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Λαμβάνουμε μέτρα για τη συμμόρφωση με τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις για τη μεταφορά προσωπικών δεδομένων σε παραλήπτες σε χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ή την Ελβετία που δεν εξασφαλίζουν επαρκές επίπεδο προστασίας. Χρησιμοποιούμε διάφορα μέτρα για να διασφαλίζουμε ότι τα Προσωπικά σας Δεδομένα που μεταφέρονται σε αυτές τις χώρες απολαμβάνουν επαρκή προστασία σύμφωνα με τους κανόνες προστασίας δεδομένων. Αυτά περιλαμβάνουν την υπογραφή των Συμβατικών Ρητρών, την πιστοποίηση ότι ο παραλήπτης έχει υιοθετήσει τους Ευρωπαϊκούς δεσμευτικούς κανόνες ή τηρεί την Ασπίδα Προστασίας (Privacy Shield) μεταξύ ΕΕ – ΗΠΑ και Ελβετία – ΗΠΑ.

13. Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα Δεδομένα σας;

Διατηρούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας όσο χρειάζεται για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου (εκτός αν απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης). Γενικά αυτό σημαίνει ότι θα διατηρήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για όσο διάστημα έχετε λογαριασμό στην Εταιρία μας. Αναφορικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα που σχετίζονται με αγορές προϊόντων, διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερο διάστημα προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (όπως τη φορολογική και εμπορική νομοθεσία και για λόγους παροχής εγγύησης όπου συντρέχει). Στο τέλος αυτής της περιόδου διατήρησης, τα δεδομένα σας θα διαγραφούν πλήρως ή ανώνυμα, για παράδειγμα με τη συγκέντρωση με άλλα δεδομένα, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μη αναγνωρίσιμο τρόπο για στατιστική ανάλυση και επιχειρηματικό προγραμματισμό.

Μερικά παραδείγματα περιόδων διατήρησης Δεδομένων πελατών:

· Παραγγελίες

Από την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας, διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα που μας δώσατε για πέντε χρόνια, ώστε να μπορούμε να συμμορφωθούμε με τις νομικές και συμβατικές υποχρεώσεις μας.

· Εγγυήσεις

Εάν η παραγγελία σας περιλάμβανε εγγύηση, τα σχετικά Προσωπικά Δεδομένα θα διατηρηθούν μέχρι το τέλος της περιόδου εγγύησης.

· Newsletter

Η δήλωση συγκατάθεσής σας για αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter) τηρείται για όσο χρόνο σας αποστέλλεται newsletter από την Εταιρία και πάντως όχι περισσότερο από έξι μήνες από τη διακοπή αποστολής του.

14. Είναι ασφαλή τα Δεδομένα σας;

Δεσμευόμαστε να διαφυλάσσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων σας, έχουμε λάβει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Ο ιστότοπος discoverhalkidiki.com χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο TLS 1.2, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλα τα Δεδομένα που παρέχετε, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού της πιστωτικής σας κάρτας, του ονόματος και της διεύθυνσής σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να αποκρυπτογραφηθούν ή να αλλαχθούν κατά τη μεταφορά τους στο Διαδίκτυο.

Επιπρόσθετα, τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας ως χρήστη λογαριασμού είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password). Κάθε φορά που καταχωρείτε τα στοιχεία σας, σας παρέχεται πρόσβαση στον προσωπικό σας λογαριασμό. Η συγκεκριμένη διαδικασία επιτυγχάνεται με ασφάλεια μέσω της κρυπτογράφησης κατά τη μεταφορά τους στο διαδίκτυο και τους εξυπηρετητές (servers) της Εταιρίας. Κατά τα ίδια πρότυπα, σας δίδεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας σας (Password) όσο συχνά εσείς επιθυμείτε. Μετά την καταχώρηση του επιθυμητού κωδικού, ο νέος κωδικός κωδικοποιείται και αποθηκεύεται στα συστήματα της Εταιρίας. Για τον λόγο αυτό, ο μόνος που γνωρίζει τον κωδικό σας είστε εσείς ο ίδιος και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διατήρηση της μυστικότητας του κωδικού από τρίτα πρόσωπα.

Τα εν λόγω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται όταν και όπου κρίνεται απαραίτητο.

15. Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα Προσωπικά σας Δεδομένα.

Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζό-μαστε Δεδομένα σας. Αν επεξεργαζόμαστε Δεδομένα σας μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των Δεδομένων σας που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματά σας, όπως διόρθωσης, διαγραφής δεδομένων, περιορισμού της επεξεργασίας και υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Έχετε δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα Δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής διεύθυνσης).

Έχετε δικαίωμα διαγραφής / δικαίωμα στη λήθη.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας.

Έχετε δικαίωμα φορητότητας των Δεδομένων σας.

Μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα Δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.

Έχετε δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας.

Μπορείτε να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεών σας ως προς την επεξεργασία.

Έχετε δικαίωμα εναντίωσης και ανάκλησης συγκατάθεσης στην επεξεργασία των Δεδομένων σας.

Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Δεδομένων σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματός σας. Εάν έχετε δηλώσει τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με μελλοντική ισχύ:

· Επιλέγοντας να μη λαμβάνετε Επικοινωνίες Marketing

Μπορείτε να επιλέξετε να μη λαμβάνετε επικοινωνίες marketing αλλάζοντας τις εγγραφές email και sms πατώντας το link διαγραφή ή ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στο μήνυμα.

·  Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που σας δίνουμε στον όρο 17 παρακάτω.

Σε περίπτωση που βασιζόμαστε στο νόμιμο συμφέρον μας: Σε περιπτώσεις όπου επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση το νόμιμο συμφέρον μας, μπορείτε να μας ζητήσετε να σταματήσουμε για λόγους που σχετίζονται με την προσωπική σας κατάσταση. Πρέπει τότε να το πράξουμε αν δεν πιστεύουμε ότι έχουμε νόμιμο επιτακτικό λόγο να συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα.


16. Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας;

Για να ασκήσετε τα δικαιώματα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνσή info@discoverhalkidiki.com με τίτλο «Άσκηση Δικαιώματος» και εμείς θα το εξετάσουμε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Κατ’ εξαίρεση:

  • αν επιθυμείτε τη διόρθωση των Δεδομένων σας στο λογαριασμό χρήστη σας, μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτόν και να πραγματοποιήσετε οιανδήποτε διόρθωση/ μεταβολή χωρίς να απαιτείται η υποβολή Αιτήματος.
  • αν επιθυμείτε την ανάκληση της συγκατάθεσης σας για αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter) μπορείτε να την πραγματοποιείτε με την επιλογή του συνδέσμου «Για διαγραφή από τη «λίστα αποστολής newsletter» κάντε κλικ εδώ» που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε newsletter.
  • αν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε web push notifications από την Εταιρία μπορείτε να απενεργοποιήσετε την επιλογή από τη ρύθμιση περιήγησης (browser) σας.

Έλεγχος ταυτοπροσωπίας

Για να προστατεύσουμε την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας, θα σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού προχωρήσετε σε οποιοδήποτε αίτημα υποβάλετε με βάση την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Εάν έχετε εξουσιοδοτήσει ένα τρίτο μέρος να υποβάλει αίτημα εκ μέρους σας, θα του ζητήσουμε να αποδείξει ότι έχει την άδειά σας να ενεργήσει για αυτό το σκοπό.


17. Πότε απαντάμε στα Αιτήματα σας;

Απαντάμε στα Αιτήματά σας δωρεάν χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημά σας. Αν, όμως, το Αίτημά σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός Αιτημάτων σας, θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) δύο μηνών εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε.


18. Ποιο είναι το εφαρμοστέο δίκαιο κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας από εμάς;

Εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό Δίκαιο, όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Tυχόν διαφορά προκύψει από ή σχετικά με την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων σας υπάγεται προς επίλυση σε διαμεσολάβηση σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαμεσολάβησης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας (ΕΟΔΙΔ). Σε περίπτωση που η διαφορά ή μέρος αυτής δεν επιλυθεί μέσω διαμεσολάβησης, η διαφορά ή το μη επιλυθέν τμήμα της επιλύεται αποκλειστικά, τελεσίδικα και αμετάκλητα από διαιτητικό δικαστήριο, που ορίζεται και διεξάγει τη διαιτησία σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας ΕΟΔΙΔ.


19. Πού μπορείτε να προσφύγετε αν παραβιάσουμε το ισχύον δίκαιο για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων σας;

Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει το ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Ταχυδρομική δ/νση: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – e-mail contact@dpa.gr


20. Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής;

Ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας, θα δημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα μας την επικαιροποίηση της παρούσας, προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ και θα σας ειδοποιούμε με κάθε πρόσφορο τρόπο. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε, ανά τακτά διαστήματα, την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας. Η παρούσα πολιτική απορρήτου τροποποιήθηκε για τελευταία φορά 21/04/2022.